Pachete smart home

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
OptiX Smart Home este integrator de sisteme de automatizare profesionale pentru controlul caselor și clădirilor inteligente. Suntem parteneri si instalatori autorizati pentru sistemele de casa smart LOXONE, KNX, iNELS. Solutiile sunt implementate de personal tehnic autorizat IGPR/ANRE/IGSU.

Casa inteligentă  in 4 pași:

Puteți decide oricand să aveți o casă inteligentă! Din momentul proiectării, la renovare sau când locuința dvs. este finisata avem  o soluție pentru fiecare situație!

1.Proiectare casa inteligenta - suntem langa dvs. de la inceputil proiectului, stabilim bugetul, consultanta cu privire la instrumentele și funcțiile pe care le puteți implementa pentru a ajunge la casa visata.

2. Cablare / tehnologia fara fir(Air) Analizam la opțiunile de cablare din casa / biroul dvs. și verificăm fiabilitatea și durabilitatea cablurilor și dacă totul este in parametri optimi de functionare. Daca casa nu este cablata echipa noastra autorizata ANRE pentru realizarea de instalatii electrice, va realiza cablarea. Dacă casa nu mai poate fi cablata si optati pentru produsele wireless, vom evalua posibilitatea de instalare a dispozitivelelor.

3.Configurare - După instalarea cu succes a produselor de casa inteligenta, vom configura sistemul, menținându-l ușor de manevrat si adaptandul la nevoile dvs. de casa ideala.

4. Optimizare și dezvoltare - Aveti nevoie să optimizați sistemul de casa inteligenta, să finalizați și să vă extindeți sistemul, va stam la dispozitie pentru orice modificari. 

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!