Automatizari case inteligente

Automatizari case inteligente

OptiX este distribuitor si integrator automatizari case inteligente LOXONE

Esti plecat de acasa? Cu solutiile smart #LOXONE programezi umplerea cazii de baie, temperatura preferata, filmul, muzica...pentru momentul cand ajungi acasa. Poti seta ca in anumite perioade de timp sa se aprinda o anumita lumina, sa se traga jaluzelele, sa dai drumul la muzica... sa para ca esti acasa. Ai o anumita ora la care te trezesti? Cafeaua este gata facuta. Bucataria incalzita. Playlistul preferat canta...Cat timp iti bei cafeaua, drumul de la garaj la poarta se dezgheata, masina se incalzeste...

Puteți decide oricand să aveți o casă inteligentă! Din momentul proiectării, la renovare sau când locuința dvs. este finisata: Loxone are o soluție pentru fiecare situație. Dacă vă decideți pentru produsele de casa inteligenta Loxone, aveti de parcurs cativa pasi:

1.Proiectare casa inteligenta Loxone

OptiX, in calitate de Partener Silver Loxone, vă ajută să realizati proiectul, sa stabiliti bugetul, consultanta cu privire la instrumentele și funcțiile pe care le puteți implementa pentru a ajunge la casa visata.

2. Cablare / tehnologia fara fir(Air)

Ne uităm la opțiunile de cablare din casa / biroul dvs. și verificăm fiabilitatea și durabilitatea cablurilor și dacă totul este in parametri optimi de functionare. Daca casa nu este cablata echipa noastra autorizata ANRE pentru realizarea de instalatii electrice, va realiza cablarea. Dacă casa nu mai poate fi cablata si optati pentru produsele wireless Loxone Air cu comandă radio, vom evalua posibilitatea de instalare a dispozitivelelor.

3.Configurare

După instalarea cu succes a produselor de casa inteligenta Loxone, vom configura sistemul, menținându-l ușor de manevrat si adaptandul la nevoile dvs. de casa ideala.

4. Optimizare și dezvoltare

Aveti nevoie să optimizați sistemul de casa inteligenta Loxone, să finalizați și să vă extindeți sistemul, va stam la dispozitie pentru orice modificari. Software-ul Loxone este în continuă dezvoltare, garantând 100% că toate dispozitivele vor funcționa perfect în toate circumstanțele și pe termen lung. După instalarea aplicației gratuite Loxone, puteți seta și modifica cu ușurință toate funcțiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
În calitate de integratori de sisteme şi automatizări case inteligente, îţi oferim pe tot parcursul proiectului:

CONSULTANTA Automatizări case inteligente - Gândim împreună cele mai bune soluţii pentru transformarea casei tale într-una inteligenta. Tu ne spui doar cum vrei să fie nouă ta casă inteligentă şi noi îţi propunem un pachet care să-ţi acopere toate nevoile tale.

CONFIGURARE - îţi configuram sistemul de casă inteligentă după exigentele tale şi ale familiei. Te ajutăm să alegi cele mai eficiente soluţii în materie de siguranţă, eficienta energetică sau confort. Îţi creem scenarii personalizate ca tu să te bucuri în totalitate de investiţia făcută

INSTALARE - Evaluam spaţiile casei şi te îndrumam către soluţia adecvată pentru casa ta inteligenta. Te putem ajuta încă din faza de proiect dar intervenim şi în spaţiile deja finisate sau în renovare. Fără pereţi sparţi, fără murdărie, fără deranj.


SUPORT TEHNIC - Îţi stăm la dispoziţie pentru orice problemă ai avea, trimiţi oricând un email sau ne suni!

Controlul iluminatului, încălzirii, climatizării, acționărilor pentru jaluzele sau rulouri, controlul porții de intrare, a temperaturii apei din piscină, funcții de securitate personală și securitate a bunurilor din locuință, supraveghere video de pe smartphone sau tableta, toate acestea le-am găsit la compania LOXONE, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de #Automatizări Case Inteligente din Europa.

Smart Home Experience Tour

Soluţii Smart City

Lămpile stradale Smart pot controla intensitatea luminii în funcție de densitatea traficului sau de lumina ambientală.
Stâlpii de iluminat public pot fi utilizați și pentru construirea rețelelor de senzori ale orașului.
În funcţie de timp, intensitatea luminii, mișcarea vehiculelor și a altor informații, controlul iluminatului, fluidizarea traficului sau chemarea serviciilor de urgență se pot face automat.

Solutii smart city


Soluţii Smart Office

Sistemul care controlează intrarea în clădire și  zonele individuale este un factor cheie care afectează siguranța persoanelor, a proprietății și a informațiilor.
Tehnologiile automatizate de control, cum ar fi iluminatul, HVAC și umbrirea oferă din nou un mediu de lucru optim, folosind în același timp energia. Instalarea cititoarelor de carduri RFID, în designul elegant de sticlă, vă asigură că numai persoanele autorizate intră în fiecare zonă. 
O temă majoră este automatizarea diferitelor rezervări ale sălilor de ședință și a scenelor din acestea pentru anumite activități, cum ar fi întâlniri de afaceri, prelegeri, videoclipuri etc.



Iluminat inteligent pentru casa ta! Scenele de iluminat asigură starea potrivită indiferent de ocazie. Combinați luminile principale, lămpile și culorile benzilor led pentru a crea propriile dvs. scene de iluminat - schimbând senzația din cameră într-o clipă. Activați aceste scene de iluminat cu o simplă atingere pe întrerupător sau folosind aplicația Loxone Smart Home. 

Într-o locuință inteligentă Loxone, temperatura este întotdeauna potrivită deoarece încălzirea și răcirea pot fi controlate individual. Aceasta înseamnă că dacă vă place o baie caldă dimineața și un dormitor răcoros pe timp de noapte, casa ta va avea grijă de acest lucru pentru tine. Când sunteți departe de casă, temperatura se ajustează pentru a economisi energie.

În timp ce dormiți, casa dvs. vă supraveghează, vă avertizează dacă sesizează orice intrus și sună alarma în caz de urgență. Vă poate avertiza despre pericole cum ar fi scurgeri de apă sau incendiu și vă ghideze cu lumina către ieșire. Toate componentele, cum ar fi senzorii de mișcare, contactele ușilor, iluminatul și jaluzelele, sunt combinate pentru a forma un sistem complet de alarmă care să vă protejeze în mod activ familia.

Automatizare Casă inteligentă Loxone în 5 pași:

Puteţi decide oricând să aveţi o casă inteligentă. Din momentul proiectării, la renovare sau când locuința dvs. este finisata sistemul de automatizare a casei Loxone are o soluţie pentru fiecare situaţie.
1. Proiectare casă inteligentă Loxone – Realizăm toate operaţiunile necesare de la instalaţia electrică până la configurarea şi programarea sistemului.
2. Cablare sau tehnologia fără fir Air – Analizăm opţiunile de cablare din casă, biroul dvs. și verificam fiabilitatea și durabilitatea cablurilor.
Dacă casa nu este cablata echipa noastră va realiza cablarea. Dacă casa nu mai poate fi cablata şi optaţi pentru produsele wireless Loxone Air radio, personalul nostru evaluează posibilitatea de instalare a dispozitivelor.
3. Configurare – Configuram sistemul, menţinându-l ușor de manevrat şi adaptându-l la nevoile dvs. de casa ideală.
4. Utilizare – Salvaţi până la 50 de sarcini zilnice. Câştigaţi mai mult timp pentru dvs. şi bucuraţi-vă mai mult de viaţă.
5. Optimizare și dezvoltare – suntem prezenţi dacă doriţi să optimizaţi sistemul de casă inteligentă Loxone, să finalizați și să vă extindeţi sistemul.
Software-ul Loxone este în continuă dezvoltare, garantând ca toate dispozitivele vor funcţiona perfect în toate circumstanţele și pe termen lung.
După instalarea aplicaţiei gratuite Loxone, puteţi seta și modifica cu uşurinţă toate funcţiile de pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!