Din 2011 recomandam clientilor nostri sisteme de alarma pe fir Paradox, au dovedit de-a lungul timpului ca sunt stabile, flexibile, aduc confort in utilizare cu un raport calitate/pret foarte bun.
Sistemele de alarma la efractie sunt alcatuite din centrale de alarmare antiefractie, tastaturi cu led, LCD sau touchscreen, detectori de miscare de interior si exterior, cu sau fara imunitate la animale, bariere in infrarosu cu microunde, butoane si pedale de panica, senzori de soc, detectori de geam spart, contacte magnetice, de inundatie, detectori de fum si temperatura, sirene de alarmare la efractie de exterior si de interior.
Sistemele de alarmare la efractie au functii de comunicare a starii de alarma, prin linie telefonica fixa, GSM, GPRS si IP, catre dispecerate de monitorizare si interventie si catre beneficiari. Cu ajutorul unor module speciale sistemele de alarmare la efractie pot fi armate si dezarmate prin linie telefonica sau IP.
Caracteristicile care trebuie avute in vedere la alegerea unui sistem de alarma la efractie sunt numarul de zone, numarul de partitii, facilitati de armare partiala, facilitate cablare pe fir sau wireless, posibilitate armare din telecomanda, armare dezarmare din telefon sau internet,etc. Centralele de alarmare la efractie Paradox au integrat pe placa de baza un apelator telefonic care poate programat sa transmita catre beneficiar starea sistemului.
Garantia pentru sisteme de alarmare antiefractie Paradox este de 24 de luni de la achizitionarea acestora.
Pentru sistemele de alarma wireless am ales sa lucram cu produsele AJAX!
De ce un sistem de alarma Ajax?
Deoarece poate fi extins cu ușurință cu detectoare de intrare, incendiu și inundații, precum și relee pentru gestionarea de la distanță a aparatelor electrice. Puteți achiziționa și adăuga dispozitive suplimentare la sistem individual. Detectoarele pot fi conectate cu câteva atingeri în aplicația mobilă.
Dispozitivele Ajax chiar funcționează atât de departe de hub?
Am testat distanța maximă dintre hub și detectoare în spațiu deschis și chiar ajunge la 2.000 de metri. Experiența dvs. poate varia, deoarece pereții, tavanele și alte bariere vor scurta această distanță. Dacă nu sunteți sigur, puteți face un test radio folosind aplicația Ajax Security Systems pentru a determina puterea semnalului înainte de a instala detectoare.
Cât de des trebuie schimbate bateriile dispozitivului?
Dispozitivele Ajax sunt alimentate de la baterii, nu de la rețea, așa cum funcționează sistemele cu fir. Având în vedere acest lucru, ajax a dezvoltat un protocol radio special, eficient din punct de vedere energetic, care îi permite să vă protejeze casa sau biroul cât mai mult timp posibil - până la 7 ani.
Cât timp funcționează dispozitivele Ajax cu baterii și ce afectează acest lucru
Cum voi afla dacă bateria unui dispozitiv se termină?
Odată ce bateria atinge un nivel critic, Ajax vă va trimite o notificare. Dacă ești curios, poți oricând să verifici oricând nivelul bateriei din setările dispozitivului.
Cum monitorizez sistemul de securitate Ajax?
Cel mai simplu mod de a monitoriza este să utilizați aplicația Ajax Security System pentru iOS și Android . Aplicația vă va permite să armați/dezarmați sistemul și să urmăriți dispozitivele (inclusiv informații despre starea semnalului, nivelul bateriei și temperatura). Sistemul poate fi controlat și cu Ajax SpaceControl , KeyPad sau KeyPad Plus .
Ajax acceptă scenarii?
Sistemul de securitate Ajax oferă funcționalitate pentru configurarea reacției releului, comutatorului de perete și prizei ca răspuns la o alarmă, schimbarea modului de securitate sau activarea după program. Sistemul de securitate poate fi programat să schimbe modul de securitate în funcție de program, iar dispozitivul de automatizare poate reacționa la apăsarea butonului în modul de control.
Va declansa aspiratorul pentru pisica sau robotul meu o alarmă?
Dispozitivele Ajax folosesc un algoritm digital pentru a detecta mișcarea umană. Atâta timp cât animalele dvs. de companie sunt mai mici de 50 de centimetri (19,5 inchi) și 20 de kilograme (44 lbs), acestea nu ar trebui să declanșeze detectoarele dvs. Ajax.
Pot adăuga și elimina utilizatori de sistem?
Da, dacă sunteți administrator cu acces complet la setările sistemului. La un sistem de securitate pot fi conectați până la 99 de utilizatori. Pot fi membri ai familiei, prieteni, vecini, colegi sau chiar o companie de securitate.
Ajax acceptă supravegherea video?
Camerele de la terți pot fi conectate la sistemul de securitate folosind aplicațiile Ajax. Puteți alege aproape orice cameră care acceptă RTSP sau să integrați fără probleme Uniview, Dahua, Hikvision, camere IP Safire și DVR-uri.
Cum mă anunță Ajax despre o urgență?
Ajax trimite alerte folosind notificări push, mesaje SMS sau apeluri către proprietarul sistemului. Puteți alege preferințele de notificare în aplicația mobilă.
Cum trimite Ajax alerte atât de repede?
Hub-ul monitorizează în mod constant detectoarele și ei raportează în mod regulat către hub. Dacă se declanșează un detector, acesta transmite imediat acea informație. Hub-ul trimite apoi o alertă către smartphone-ul proprietarului sistemului și/sau către o stație centrală de monitorizare. Toate acestea se întâmplă în doar milisecunde.
Prevenirea sabotajului Ce se întâmplă dacă internetul se intrerupe?
În modul offline, Ajax funcționează la fel ca alte sisteme profesionale de securitate: detectorii monitorizează situația și trimit informații către hub. Dacă există vreun pericol, sirenele sistemului vă vor anunța.
Dacă este o întrerupere, voi rămâne neprotejat?
Nu. Ajax va continua să vă păzească casa, chiar și în timpul intreruperilor de curent. Toate detectoarele funcționează pe baterie și există o baterie de rezervă instalată în hub. Oferă până la 16 ore de funcționare fiabilă. Odată ce casa dvs. își recapătă puterea, hub-ul va reîncărca automat bateria de rezervă.
Ajax poate fi spart?
Ajax are un ecosistem închis. Au eliminat încălcările și eșecurile prin înlocuirea algoritmilor și soluțiilor standard cu invenții proprii. Sistemul de operare în timp real OS Malevich este imun la viruși, iar propriul protocol IoT elimină fezabilitatea ca echipamentele să fie utilizate în rețelele botnet.
Poate fi blocat Ajax?
Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate fără fir și cu fir, Ajax folosește canale duale de comunicare pentru a trimite alerte - comunicare celulară și internet în bandă largă. Când există o problemă cu unul dintre canale, Ajax comută automat la celălalt. Dacă un atacator blochează semnalul GSM, sistemul trimite o alarmă utilizând Ethernet sau Wi-Fi.
Semnalul radio dintre hub și dispozitive poate fi blocat?
Nu fără a fi observat. Hub-ul controlează toți detectoarele de sistem. În momentul în care nu reușește să primească un semnal de la cel puțin unul dintre ei, este trimisă o alarmă pentru a informa utilizatorii despre pierderea comunicării. În plus, hub-ul raportează nivelurile ridicate de zgomot pe canalul radio, ceea ce poate indica încercări deliberate de bruiaj sau alte interferențe puternice. De exemplu, receptorul radio defect al unui vecin.
Semnalele radio Ajax pot fi interceptate?
Nu. Înainte de a fi trimise, toate datele dispozitivului sunt criptate de algoritmul AES cu o cheie dinamică. În plus, fiecare dispozitiv are un identificator unic care ajută la prevenirea falsificării.
Confidențialitate
Ce informații colectează Ajax și de ce?
Ajax colectează doar date care ajută sistemul să-și îndeplinească funcțiile și să-și îmbunătățească capacitățile. Datele sunt fragmentate, anonimizate și criptate pe mai multe servere din Europa. Acesta intră pe server printr-un canal criptat și nu poate fi utilizat fără permisiunea utilizatorului.
Cât costă operarea Ajax în fiecare lună?
Ajax este nu are abonament de funcționare atunci când îl utilizați singur pentru a vă automonitoriza. Va trebui să plătiți o taxă lunară doar dacă vă conectați la o stație centrală de monitorizare.