Programam azi centrala control acces ZKTeco seria Prox ATLAS100

Programam azi centrala control acces ZKTeco seria Prox ATLAS100
ZKTeco Prox ATLAS100 este o soluție avansată de control al accesului pentru o singură ușă, care face parte din seria Atlas Prox a ZKTeco.

Această centrală de control RFID de ultimă generație are o aplicație web incorporată, eliminând necesitatea software-ului de management.
Prox ATLAS100 poate accepta orice cititor tert care comunica prin protocoalele Wiegand, RS485 sau OSDP și poate gestiona 5.000 de utilizatori, cu o capacitate de înregistrare a 10.000 de evenimente. ZKTeco Prox ATLAS100 oferă funcții avansate de control al accesului, cum ar fi înscrierea și gestionarea utilizatorilor, controlul și monitorizarea ușilor, raportarea, hărțile, anti-passback și deschiderea prin intermediul unui card sau a unui PIN.

De asemenea, releele auxiliare programabile de utilizator pot fi utilizate pentru a controla diverse dispozitive electrice externe. Cu funcții precum deblocarea de la distanță a ușilor, acces la evenimente și alarme, adăugarea/modificarea utilizatorilor și altele, ZKTeco Prox ATLAS100 are o gamă largă de caracteristici importante. Acesta poate fi alimentat la 12V DC, 3A sau PoE și poate funcționa optim la temperaturi între 0°C și 45°C.
Te asteptam cu solutii complete si personal autorizat ANRE/IGPR/IGSU pentru proiectele tale de instalatii electrice smart, automatizari, securitate si detectie incendiu,! 👉 OptiX SECURITY SYSTEM SRL, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO! ☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! www.optix.ro #controlacces #zkteco #proxatlas100

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!