Sisteme de irigare automatizate pentru fermieri!

Esti fermier? Irigarea automată permite ca fluxul de apă să pornească și să se oprească sau să fie direcționat către diferite zone, fără a fi nevoie de niciun efort manual. În timp ce irigarea este o parte vitală a agriculturii, irigarea automată are multe beneficii atât pentru fermieri, nu doar ca si timp economisit dar si ca eficienta si economie fa facturi.
- Nu va fi nevoie să inspectați locurile pompelor la fel de des într-un vehicul, probabil veți folosi mai puțin combustibil și veți suferi mai puține cheltuieli de uzură.

- Mai puțină muncă manuală! Cu un sistem de irigare automatizat, puteți monitoriza și controla aproape toate aspectele irigației. De exemplu, la atingerea unui buton puteți face lucruri precum:

- Porniți și opriți pompele de pe telefon! Opriți fluxul dintr-o zonă și direcționați-l către o zonă diferită
- Esti cu ochii pe pivoți, sprinklere și controleazi toate tipurile de motoare diesel și electrice.
- Chiar dacă nu aveți energie electrică, sistemul dumneavoastră poate fi configurat folosind solar.

Eficiență îmbunătățită a apei! Dispunerea unui sistem de irigare trebuie să fie planificată corespunzător, astfel încât plantele și culturile dvs. să primească cantitatea potrivită de apă la momentul potrivit. Cu condiția ca sistemul dumneavoastră de irigare să fie instalat și configurat de către un profesionist, orice problemă de udare insuficientă și excesivă va fi eliminată. Acest lucru este benefic pentru culturi și plante, precum și pentru factura de apă.

Merită sistemele automate de irigare? Indiferent de tipul de sistem automat de irigare pe care îl alegeți, sigur ca trebuie investit timp în configurarea inițială și  întreținere pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră funcționează corect, continuu si  eficient. De asemenea, trebuie să luați în considerare daca costul achiziției sistemului și cheltuielile de întreținere justifica timpul si resursele economisite!

Pentru ca nu avem limita la ce putem automatiza in Loxone, asteptam proiectul tau pe office@optix.ro!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!