Costuri automatizare iluminat casa... cu LOXONE

Costuri automatizare iluminat casa... cu LOXONE

Iluminatul poate influența semnificativ modul în care trăim în casele noastre. Un design pentru iluminat bine gândit, care oferă iluminatul atat funcțional cat și estetic, poate crea cu adevărat o atmosferă plăcută la atingerea unui buton.

Alegand sistemul de iluminat LOXONE, aveti un sistem centralizat, cablaj pe fir (preferabil) sau wireless, fara stocarea datelor pe un server extern (o prioritate pentru securitate in zilele de azi). Sistem extensibil, pret accesibil, modulele de automatizare a iluminatului intr-o casa/apartament cu pana la 8 circuite pornesc de la 980 euro!

Ai control complet, flexibil pentru sistemul de  iluminat automatizat cu LOXONE

 

Controlati iluminatul in orice moment si de oriunde, prin aplicatie. Daca nu aveti dispozitivul mobil aproape, puteti folosi intotdeauna un interupator clasic sau smart. Nu există panouri tactile complicate, fără magie high-tech. Doar controlul iluminatului facut simplu si inteligent.

Realizarea combinației perfecte din  produsele pentru iluminat LOXONE pentru locuința dvs. inteligentă este posibilă – dar pentru a realiza acest lucru ar trebui să aveți în vedere proiectarea iluminatului din faza de planificare a construcției dumneavoastră. S-ar putea să va gânditi că accesoriile pentru iluminat sunt ceva pe care le alegi mai târziu, dar este lucrul pe care trebuie sa il ai in vedere prima data, deoarece acest lucru ar putea afecta cablarea. Este recomandat să planificați de la inceput sistemul de iluminat, de la aplice. benzi led, lămpi sau penduluri, precum și unde doriți să aveți mai multe produse decorative și iluminat ambiental. Obținerea acestui aspect în timpul etapei de planificare reduce potențialul de acoperire sau de modificări de ultimă oră la un tavan care a fost deja montat si finisat.

Sunt necesare surse de lumină diferite în setările pentru scenele de iluminat ambiental.

Rețineți că pentru a putea seta o scena de lumină din locuința dvs., probabil veți avea nevoie de o varietate de surse diferite de iluminat. Aceasta nu este o listă exhaustivă, dar, ca regulă generală, recomandăm minim trei surse diferite de iluminat pentru a putea fi capabile să creeze contrastul dorit, intensitatea de lumină și punctele focalizate pentru aproape orice ocazie:

Iluminat ambiental

Luați în considerare ca iluminatul să fie principalul lucru dintr-o cameră. Iluminatul ambiental pot fi corpurile de iluminat care asigură iluminarea uniformă într-o încăpere, benzile led,  fără a lua în considerare zonele in care e necesar o lumina focalizata cum ar fi masa de dining. 


 

Iluminat funcțional

Această formă de iluminat se concentrează, de obicei, asupra anumitor părți ale unei încăperi după cum sugerează și numele, sunt îndeplinite sarcini specifice. Aceasta ar putea fi citirea unei cărți, îmbrăcarea, machiajului sau gătitul. De exemplu, ar fi util să aveți o sursă de lumină mai concentrată pe un blat de bucătărie. Acest lucru se poate realiza cu iluminarea Benzilor LED-ului sub partea inferioara al dulapului de bucătărie.

Iluminat focalizat

A treia sursă de iluminat pe care o sugerăm să o luați în considerare este iluminatul focalizat. Aceasta include iluminatul cu pendul, cum ar fi LED-ul nostru Pendulum Slim, care este ideal pentru masa de sufragerie sau pentru barul de mic dejun din bucătărie. Acestea vă permite, de asemenea, să creați un punct focalizat de iluminat pentru a atrage atenția asupra unei anumite bucăți de mobilier din cameră.

Iluminat impresionant fără efort

Cu un design impresionant pentru iluminat care a fost implementat corect vă va permite să schimbați cu ușurință aspectul camerei. Ușurința utilizării iluminatului ar trebui să fie la fel de impresionantă ca și iluminatul. O locuință cu adevărat inteligentă oferă în mod inteligent cantitatea potrivită de lumină în fiecare cameră – luând în considerare mișcarea, timpul zilei, nivelul de lumină naturală actuală și multe altele.



Pentru proiectul tau de automatizare a casei, ne poti contacta la Tel. 0740 610273 sau  office@optix.ro ! www.optix.ro/casa-inteligenta-loxone Instalator – Partener Certificat #LOXONE -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!