Gradina SMART - Control inteligent al sistemului de irigare, iluminatului, muzicii si umbrire terasa automata

Gradina SMART - Control inteligent al sistemului de irigare, iluminatului, muzicii si umbrire terasa automata

Daca ai un petec de gradina cu gazon de intretinut sau chiar doar cu legume,  intretinerea si irigatul devin o adevarata provoacare! Relaxare in gradina de care sa te poti bucura toata vara, sigur necesita un control inteligent al irigarii si sisteme de protectie solara automate!

 Irigare inteligentă? Daca suntem sinceri, cei mai mulți dintre noi nu  udăm grădinile atât de des cat ar fi nevoie si cel mai probabil nu sta nimeni toata ziua sa calculeze necesarul de apa, nivelul de precipitatii etc.... Poti renunța la furtun în favoarea unui sistem de irigare mai puțin manual integrandu-l intr-un sistem de automatizare casa inteligenta.

Cand visul tau e sa fii si ecologic in timp ce gradina ta are destula apa, monitorizarea rezervorului de apă de ploaie poate fi o solutie!
O modalitate populară de a rămâne ecologic este utilizarea unui rezervor pentru a colecta apa de ploaie; apoi în zilele fără ploaie foloseti apa pentru a uda grădina. În mod normal, nu există nicio modalitate de a ști câtă apă a fost stocată în rezervor, în afară de căutarea manuală. Cu toate acestea, cu Loxone, monitorizarea inteligentă poate fi implementată rapid și ușor, astfel încât să știți întotdeauna câtă apă este stocată. Dacă aveți o pompă, aceasta poate fi, de asemenea, automatizată, astfel încât să fie pornită numai dacă există o cantitate predefinită de apă în rezervor.

Cand gradina ta devine parte a stării de spirit! Iluminatul inteligent  ambiental in gradina nu mai este ceva ce ar trebui luat în considerare doar pentru interior. Iluminatul este una dintre cele mai distincte moduri de a aduce o grădină la viață – iluminatul potrivit poate duce o grădină de la specială la spectaculoasă. Acest lucru poate fi, desigur, automatizat, astfel încât iluminatul exterior să se aprindă doar când se întunecă, sau doar la o anumita intensitate daca folosesti spoturi dimabile.

        Iluminatul ambiental poate     fi  implementat într-o mare varietate de zone. Deci,   indiferent de forma sau dimensiunea grădinii, aproape  întotdeauna va exista o oportunitate de a adăuga un   pic de lumina – fie că este de-a lungul   potecilor, pe pereții exteriori ai casei, lumini amplasate  în pământ sau chiar în și în jurul unei piscine. .

          Nici un gratar nu merge fara muzica preferata! Sunet   perfect în grădină! Adăugați pur și simplu grădina ca  zonă muzicală pentru casa dvs. Acest lucru i-ti va  permite să mergeți în bucătărie pentru a bea o altă băutură fără să pierdeți o bătaie, deoarece vă puteți  configura muzica să redea în două locuri simultan sau  să vă „urmărească” pe măsură ce vă deplasați între zonele din casă. 

Poti alege un sistem de sonorizare outdoor cu sunet de înaltă fidelitate Focal Littora OD Stone 8 High End Sound and Unique Design! Intr-un spa, într-o grădină, pe o terasă sau lângă piscină: aduceți sunet de înaltă calitate în spațiile dvs. exterioare cu difuzoare  performante, discrete și  elegante!


De asemenea, dacă organizați o petrecere sau un grătar în grădină, nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți un oaspete sau livrați la ușa din față. Cu sistemul de automatizare de la Loxone, poti reda sunetul soneriei prin difuzoarele din grădină.


O zi torida de vara sigur ai nevoie de umbrire automată! În grădinile fără surse naturale de umbrire, este important să ai o a formă de protecție împotriva razelor directe ale soarelui. Orice copertina electrica poate fi automatizat inteligent ținând cont de lucruri precum temperatura exterioară, poziția soarelui etc. Miniserverul de la Loxone se va ocupa automat de a vă umbri în grădina dvs., totuși, dacă doriți să interveniți manual, puteți face deci oricând prin aplicația Loxone sau prin Remote Air.

Pentru ca nu avem limita la ce putem automatiza in Loxone, asteptam proiectul tau pe office@optix.ro!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!