Supraveghere video terase si parcari

Supraveghere video terase si parcari

Supraveghere video terase si parcari.

O gradina, terasa, parcare sau casa poate fi oricand vizitata de musafiri nepoftiti care doresc sa sustraga diverse bunuri, mai ales daca acestea sunt puse la vedere!

Camerele de supraveghere ideale pentru exterior trebuie alese cu grija in functie de dimensiunea spatiului de protejat, tinand cont de ledurile infrarosu care bat distante diferite in funtie de tipul de camera analog, hd, ip. Cu cat este mai mare numarul de leduri IR cu atat camera vizualizeaza o distanta mai mare.
Odata stabilit numarul de leduri si distanta, urmeaza rezolutia sau calitatea imaginii, aici totul depinde de preferinte, daca doriti sau nu sa distingeti detalii, precum ce anume s-a sustras, detectia la miscare, detectie fizionomie etc. Iar dupa toate acestea mai ramane tipul de carcasa: de exemplu puteti alege camere de exterior cu carcasa anti-vandal si factor de protectie IP66, ceea ce inseamna carcase rezistente la orice fel de conditie atmosferica cu parasolar, geam anti-reflex si suport ce ofera protectie anti-vandal cablurilor.

Un sistem de supraveghere poate deveni un stres daca nimeni nu va explica cum functioneaza si cat de mult va poate ajuta pe viitor.

Ex. practic: daca avem o terasa sau curte de pana in 40-50 de metri atunci vom avea nevoie de o camera care sa poata vizualiza pana la acea distanta. Deci o camera cu 42 sau 48 de leduri IR este suficienta pentru a acoperi aceasta distanta. In cazul in care este o zona expusa soarelui si ploii, aveti nevoie de o camera cu carcasa de exterior precum cea descrisa si mai sus, iar rezolutia ar fi ideal sa fie cat mai buna in distingerea detaliilor, astfel o camera cu rezolutia maxima pe analog ar fi cea de 1200 linii TV, adica aproximativ 1.37MP.

Sa nu uitam de garantie si suport tehnic! De care veti avea nevoie, tinand cont ca echipamentele de securitate sunt echipamente electronice cu caracter special, care trebuiesc mentinute in anumiti parametrii pentru o functionare standard, daca sunt conectate la internet un simplu reset al routerului de internet poate stopa accesul online la sistem, fiind necesara o noua configurare! 

Pentru support tehnic, oferte si demo live a camerelor comercializate, va asteptam la Magazin OptiX Security, pe str. George Cosbuc 37, Baia Mare, tel.0740610273 sau email office@optix.ro !


Sisteme alarma, camere supraveghere pentru spatii comerciale si rezidentiale in Maramures, Cluj, Satu Mare, Salaj, Bihor !!!

3 motive sa alegi Sistemele de Supraveghere OptiX:

 

1. Simplu si usor de folosit!

- Aveți posibilitatea de a controla toate camerele video instalate de pe telefon sau SmartWatch.

2. Sunt proactive în situații de urgență!

- Te tin in siguranta trimitand alerte in cazul detectiei de miscare!
- Daca sunt configurate impreuna cu alte Sistemele Smart Home proiectate de OptiX, iau măsuri pentru a vă proteja : in cazul în care sistemul detectează fum, sună alarma; dacă există o scurgere de apă, se oprește apa; dacă există o spargere, va avertizează pe telefon!

3. Proiectam toata casa ta inteligenta!

- Putem adăuga sistemului de supraveghere, un sistem de alarma, un termostat inteligent, un video doorbell , încuietori inteligente, porti automatizate etc.

Visit us! Magazin OptiX SECURITY SYSTEM str. George Cosbuc 37, Baia Mare, tel.0740 610273 sau email office@optix.ro ! Personal tehnic autorizat IGPR, garantie si suport profesional!


 

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!