Soluţii De Supraveghere Video Spatii Comerciale Pentru Asigurarea Securităţii

Soluţii De Supraveghere Video Spatii Comerciale Pentru Asigurarea Securităţii

De la casa de marcat şi până la zone comerciale şi intrările în magazine, soluţiile de supraveghere video spatii comerciale de la Hikvision oferă imagini de o claritate foarte bună indiferent de circumstanţe. Datorită înregistrărilor HFR, acestea monitorizează într-un mod eficient toate tipurile de mişcări bruşte, de la tranzacţii la casa de marcat până la furturi. Sistemul Hikvision cu rezoluţie foarte ridicată acţionează ca un mijloc de intimidare împotriva furturilor, jafurilor şi actelor de vandalism, sporeşte utilitatea înregistrărilor de supraveghere video spatii comerciale realizate în scopuri legale, şi reprezintă un instrument extrem de eficient în deferirea infractorilor poliției.

Fără o soluţie potrivită nevoilor, înregistrarea video se poate dovedi inutilă. Pentru a identifica în mod clar faţa unei persoane sau comportament criminal, uneori în condiţii de lumină foarte redusă, tehnologiile de ultimă oră şi echipamente de înaltă calitate sunt indispensabile. Soluţiile de camere video Megapixel de la Hikvision, în special acoperirea de 360° specifică noilor camere de tip Fisheye, oferă imagini HD şi Full HD pixeli în timp real şi cu un contrast şi frame rate excelente, pentru o detecţie facilă a mişcărilor şi activităţilor în incinta magazinelor. Echipate cu tehnologia WDR high-end pentru o identificare garantată a oricărui obiect sau oricărei persoane chiar şi în condiţiile unei lumini de fundal puternice, cu un nivel înalt de contrast şi cu o precizie nealterată a culorilor, aceste camere video obţin rezultate excelente în condiţii de lumină imposibil de gestionat pentru camere video tradiţionale.

Flexibilitatea tehnologică a camerelor video compacte Full HD Megapixel este perfectă pentru monitorizarea zonelor de vânzări şi a caselor de marcat. Datorită rezoluţiei înalte, tehnologiei WDR şi dimensiunilor compacte, Camerele video Full HD Megapixel oferă o calitate superbă a imaginilor, fiind în acelaşi timp excepţional de discrete şi atractive din punct de vedere estetic.

Pentru magazine mici, precum tutungerii, farmacii, magazine de telefoane mobile şi accesorii pentru electronice, baruri şi restaurante, precum şi magazine de bijuterii şi alte obiecte preţioase, soluţia standard este simplă şi sigură, necesită un buget modest şi garantează o performanţă excelentă. Aceasta conţine echipament de înregistrare out-of-the-box şi camere HD Megapixel cu opţiunea vizualizării locale sau de la distanţă în timp real și poate fi conectată cu uşurinţă la orice sistem de alarmă antifurt existent.

Magazine angro alimentare şi nealimentare, magazine de haine, de echipamente sportive şi de cosmetice, restaurante de mici dimensiuni – toate aceste afaceri trebuie să menţină securitatea personalului şi a clienţilor, precum şi să monitorizeze tranzacţiile şi activităţile din interiorul şi exteriorul magazinului, în paralel cu prevenirea şi detecţia furturilor şi a spargerilor. Această soluţie constă dintr-un dispozitiv de dimensiuni medii cu accent pe zona de vânzări şi vitrine. Aceasta conţine camere Megapixel Full HD şi o vizualizare centralizată de la distanţă cu conexiune la o cameră de control sau o companie de servicii de securitate.

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!