Supraveghere video localităţi

Supraveghere video localităţi

Implementam o singură platforma pentru întregul sistem

Inima unui sistem de supraveghere video al unui oraș este platforma de comandă și control: Sistemul de gestionare video.

Soluţia tehnică propusă de OptiX SECURITY va permite o gestionare facilă și eficientă a tuturor camerelor video utilizate (indiferent dacă sunt centrate pe zone specifice, acoperă arii mari sau citesc  plăcuțe de înregistrare). Acesta furnizează imagini live, iVMS-5200_Proacces la înregistrări, alerte de alarmă, vizualizare pe monitoare multiple, cu grafice și pop-up-uri unități mobile. O platformă de tip server/client oferă posibilitatea câtorva utilizatori să opereze simultan, fără întreruperi, 24 de ore din 24 orice tip de evenimente,  precum și o vizualizare a imaginilor de la distanță pe monitoare, smartphone-uri şi tablete.

Camere supraveghere monitorizare trafic

Camere cu arie largă de acoperire




Dacă zonă care urmează a fi monitorizată este foarte mare sau cuprinde zone critice, camerele Full HD Megapixel sunt ideale: obiective cu zoom 23X sau 36X, proiectoare cu infraroşu integrate, o rază de acoperire de până la 200 metri împreună cu camera focalizate pe zone specific, se rotesc  360  grade pe orizontală şi 180 grade pe verticală, monitorizând zona fie automat şi la semnalul camerelor focalizate pe zonele specifice.
 

Camere cu zone specifice de supraveghere

– utilizate pentru conditii de lumina redusa si foarte redusa – tehnologia darkfighter



Pentru monitorizarea locațiilor sensibile, cea mai bună soluție este reprezentată fie de o cameră de tip box Full  HD cu lentile interschimbabile, fie o cameră de tip bullet cu iluminare integrată în infraroșu și cu obiectiv motorizat care permite realizarea unui zoom autoreglabil de zi și de noapte. Acolo unde nivelul de luminozitate este extrem de slab dar există necesitatea de a obține imagini color pentru o mai bună capturare a evenimentelor, implementam  tehnologia DarkFighter  disponibilă pe camerele IP sensibile la condiții de lumină foarte redusă. Proiectele noastre de supraveghere conţin  camere video de până la 8 Megapixeli şi 4k care oferă înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli).

 

Camere rezistente la acte de vandalism şi temperaturi între - 40 c şi +60 c




Carcasa de metal sau oţel, rezistenta la tentativele de vandalism. În situaţia în care o persoană rău intenţionată încearcă să distrugă camera, acest lucru nu va fi posibil foarte uşor, datorită carcasei rezistente din metal. În plus, carcasa este rezistentă şi la condiţii de mediu dificile  la temperaturi cuprinse între -40 °C şi +60 °C şi este cotata cu un index de protecţie IP67.

 

Recunoaşterea automată a numerelor de înmatriculare funcţia lpr



Datorită unui algoritm integrat, funcţia ANPR din cameră citeşte automat plăcuţele de înmatriculare în timpul înregistrării. Aceasta recunoaşte formatele europene ale plăcuţelor de înregistrare şi le poate clasifica după ţara de provenienţă.

 

Soluţii safe city fluidizare trafic



 

Camere supraveghere cu identificare facială

Detecţia smart a calităţii video




Funcția de control a calității video îi permite camerei să evalueze orice anomalii apărute în timpul înregistrării (pierderea focalizării, mutarea ilegală a camerei din poziția sa sau acoperirea ei în vederea neutralizării funcției sale) și pornește alarme de sabotare locale și de la distanță la centrul de comandă și control
.
 

Sistem smart detecţie intruşi – protecţie perimetrală



Funcția de detecție a intrușilor permite protejarea unei zone cu ajutorul unei alarme are pornește  numai atunci  când în zonă pătrund obiecte de dimensiuni predefinite și pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, în anumite intervale de timp, accesul la drumuri private, parcuri publice, şcoli, monumente, gropi de gunoi, etc, poate fi semnalizat şi gestionat, în scopul supravegherii şi protejării proprietăţii unei comunităţi.
 

Analiza video inteligenta sistem supraveghere video oraşe




Camere supraveghere portabile pentru poliţie


 

Investigaţii evenimente supraveghere video stradală


 

Video wall sistem supraveghere video stradal



 

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!