Protecție perimetrală Hikvision Turbo HD cu PIR

Protecție perimetrală Hikvision Turbo HD cu PIR

Cele mai multe sisteme tradiționale de protecție perimetrala utilizează detectarea activă cu infraroșu. Cu toate acestea, acestă metodă de detectare nu are stabilitate și fiabilitate. Chiar înainte ca o intruziune să se întâmple, sau în timp ce se întâmplă, IR tradițional nu poate face predicții exacte și, fără date video, poate fi destul de dificil să localizați punctele de alarmă cheie. În plus, terenul, mediul și alți factori duc adesea la alarme false sau alte rezultate inexacte.

Pentru a rezolva aceste probleme, camerele Hikvision Turbo HD Passive Infrared (PIR) utilizează tehnologii avansate de supraveghere video. Imbunătățesc precizia alarmei și a preven intruziunile in cadrul sistemelor de protectie perimetrala. În consecință, protecția perimetrului se situează la un nivel complet nou pentru zonele rezidențiale, în jurul fabricilor, depozite, școli și alte scenarii.

Caracteristicile cele mai remarcabile ale acesteor camere sunt rata de răspuns rapidă și precizia alarmei atunci când oameni suspectați depășesc perimetrele stabilite.

Camera are un detector PIR încorporat care captează lumina infraroșie eliberată de corpurile omului și o deosebește de alte „zgomote” vizuale. Acesta poate fi echipat cu detectorul de mișcare DVR al seriei Turbo HD K series Hikvision pentru a filtra alarmele false cauzate de mișcarea țintelor fără emisia de IR a corpului uman. În acest fel, filtrarea alarmei false reduce spațiul de stocare și costurile, și înseamnă, de asemenea, o căutare mai eficientă a filmelor post-eveniment.

În plus, camera dispune de o puternică și imediată descurajare prin producerea unei lumini intermitente cu lumină strălucitoare care servește ca un semnal de avertizare pentru a opri intrușii. Și cu tehnologia ultra low-light, lumina albă servește ca iluminare suplimentară, permițând camerei să capteze imagini clare ale suspecților, ca dovadă, atunci când alarma este declanșată, chiar și în medii extrem de întunecate.

Camera PIR Turbo HD Hikvision poate fi utilizată cu DVR-urile din seria Turbo HD K-series pentru protecție perimetrală, cu funcția de avertizare a intruziunii și capacitatea sa de a supraveghea zonele de monitorizare în timp real cu dispozitive frontale. Atunci când apare o intruziune, poate emite imediat un avertisment și poate anunța personalul de securitate să meargă la scena. În unele cazuri, intrușii vor fi descurajați și pleacă – astfel, criminalitatea poate fi prevenită, nu doar detectată.

Aceste camere suporta o gamă largă de procese de protecție perimetrală și de sistem de securitate pentru pre-avertizare, avertizare în proces și colectare de probe după un eveniment.  Îmbunătățesc într-adevăr funcțiile de monitorizare, depășind abordarea tradițională „după investigație” și ajută la schimbarea protecției perimetrului de monitorizarea pasivă la descurajarea activă, protejând oamenii și bunurile.

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!