Sistem Securitate Perimetral Parc Fotovoltaic

Sistem Securitate Perimetral Parc Fotovoltaic
Solutie completa sistem securitate perimetrala smart IP Parc Fotovoltaic Maramures. Cablare subterana, camere smart IP, detectie efractie, senzori perimetrali, sudura fibra optica, stalpi iluminat, corpuri iluminat, instalatie electrica corpuri iluminat – solutie backup.
 

Pentru clientul nostru furtul de cabluri din cadrul parcului fotovoltaic a devenit o problema serioasa. Astfel ca gestionarea a cateva hectare de panouri a devenit o adevarata provocare. OptiX Security a venit cu un proiect tehnic de securitate perimetrala completa care sa acopere toata suprafata parcului fotovoltaic.

Provocare

În ciuda măsurilor de securitate existente, cum ar fi garduri și alarma antiefracție, hoții reușeau să vină cu modalități din ce în ce mai ingenioase. Treceau peste sistemul existent peste garduri, săpau pe sub ele pentru furtul de cabluri de conectare si distrugerea proprietatii.

Aveau nevoie de o soluție care să funcționeze indiferent de condițiile meteorologice. In special pe timpul nopții – timpul cel mai vulnerabil si sa acopere toate zonele periferice, localizate la distante mari.

Soluția

Parcul este acum monitorizat pe toata suprafata, folosind o soluție de detecție si securitate perimetrală formată atât din camere smart ip, cât senzori perimetrali de exterior montati pe toata distanta gardului. Tot sistemul este cablat prin subteran pentru a nu fi accesibil hotilor. Informațiile primite de la echipamentele instalate sunt receptionate intr-un centru de comanda. In eventualitatea unui incident de securitate sa se poata acționa imediat prin trimiterea unei alarme catre firma de pază.


 

Filtrul fals de alarmă este una dintre cele mai inteligente caracteristici ale sistemelor moderne de securitate. Concepute pentru a filtra mișcările de la ploaie, frunze și animale, sistemul se concentrează asupra mișcărilor de obiecte relevante: persoane sau vehicule. Acest lucru împiedică pierderea timpului și a costurilor pentru evenimente care nu reprezintă o amenințare.

Produse din seria de învăţare profundă

Dotate cu algoritmi avansaţi, produsele din seria de învăţare profundă de la Hikvision – inclusiv camere de reţea DeepinView, NVR-uri DeepinMind, camere de reţea AcuSense şi NVR-uri – oferă o activare sofisticată a alarmei făcând distincţia între persoane şi vehicule de alte obiecte în mişcare, cum ar fi frunze, picături de ploaie, umbre şi multe altele. În prezent, un departament de securitate se poate concentra asupra ameninţărilor reale, economisind timp şi forţă de muncă.

 • Reducerea alarmelor false cu o mai mare precizie
 • Căutare rapidă a ţintelor
 • Imagini de înaltă rezoluţie în permanenţă
 • Implementare şi instalare uşoare

Camerele termice in securitate perimetrala


 

Instalarea camerelor de imagini termice pe un perimetru poate oferi un instrument de tehnologie extrem de eficient pentru detectarea avansată, detectarea intruşilor în condiţii meteorologice nefavorabile precum ceaţa, smogul, ploaia şi zăpada şi la mult timp după trecerea luminii diurne.

 • Adaptabilitate la mediu
 • Detectarea termometrică dincolo de spectrul vizibil  
 • Rază de detecţie mai lungă 

Radar pentru securitate perimetrala

La monitorizarea spaţiilor mari, expuse, cu condiţii meteorologice dure, şi în locuri în care mediul perimetrului este prea complex pentru a fi implementate numai camere de supraveghere video, radarul de securitate este opţiunea ideală. 

 • Mai puţine alarme false utilizând tehnologia digitală de formare a fasciculelor şi algoritmi de analiză inteligentă
 • Clasificare IP67 şi IK09, aprobare pentru toate condiţiile meteo
 • Detectare precisă pe o suprafaţă largă  
 • Verificare vizuală a intruşilor prin conexiuni video

Sistemele de alarmă

O sinergie a tehnologiilor de intruziune şi supraveghere le permite utilizatorilor să armeze, să dezarmeze, să vizualizeze, să înregistreze şi să interacţioneze cu securitatea acestora într-un mod inedit.

 • Design elegant, stilat şi discret
 • Sunt disponibile sisteme fără fir şi cu fir
 • Tehnologiile de alarmare le efractie şi cele cu semnal video funcţionează impreuna

Pentru a asigura funcționarea în cele mai dificile condiții meteorologice, pentru detecția perimetrală OptiX SECURITY folosește solutii si sisteme de securitate diferite. Acestea se bazează pe principii de detecție diferite, care nu pot ieși simultan din funcțiune datorită condițiilor de mediu.

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!