Instalatii electrice inteligente in Maramures

Instalatii electrice inteligente in Maramures

Proiecte instalatii electrice inteligente Maramures realizate de echipa OptiX :

Proiectarea adecvată și eficientă a spațiului conferă câteva avantaje în comparație cu cablarea standard iar o instalatie electrica inteligenta vine la pachet cu un sistem de automatizare centralizat care duce la economie si confort.

Solutia completa de casa smart cuprinde: proiectare, instalare, configurare sistem casa smart, realizarea instalatiei electrice, retea curenti slabi, cablare, vanzare-instalare si configurare echipamente Smart Home #Loxone, iluminat ambiental, sistem supraveghere video, sistem alarma.

Functii smart: – Controlul Iluminatului – Reglarea temperaturii – Umbrire Jaluzele și rolete inteligente – Sunet și Multimedia – Securitate/ Alarma – Sistemul Welness: Saună, Piscină …- Gestionarea energiei – Sistemul de acces etc.

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Un proiect special cu un rezultat final pe masura! Sistem iluminat & instalatie electrica birouri Companie Software. Sistemul de iluminat, intalatie electrica, cablarea retea de distributie, tablouri electrice, montaj aparataje!

 

Instalatii electrice inteligente Baia Mare


Instalatii electrice inteligente Baia Mare. Instalatii electrice inteligente Satu Mare. Instalatii electrice inteligente Cluj. Instalatii electrice civile. Instalatii electrice industriale.

Final de proiect pentru cea mai moderna ferma de cai: iluminat ambiental, instalatie electrica, incalzire in pardoseala electrica, automatizare caldura si iluminat cu #Loxone, sistem de securitate! #AngusMaramures

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

OptiX Security System detine atestat ANRE tip B, cu competente de proiectare si executie pentru: – Instalatii electrice exterioare/ interioare aferente incintelor/ cladirilor civile si cladirilor industriale – Instalatii de utilizare de joasa tensiune, – Bransamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, la tensiune nominala de 0,4 kV, – Instalatie de racordare la joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui singur loc de consum, executata din reteaua de joasa tensiune sau tabloul/ cutia de distributie a postului de transformare, – Executare, verificare, masurare prize de pamant, instalatii de legare la pamant si de paratrasnet aferente cladirilor civile si industriale, – Realizeaza incercari/ masuratori la echipamentele si instalatiile electrice,de joasa tensiune, conform reglementarilor legale din domeniu .- Lucrari de mentenanta la corpurile de iluminat stradal pietonal si rutier, temporar festiv si ornamental sau ornamental festiv, racordate la instalatiile electrice publice, – Realizeaza incercari/ masuratori la echipamentele si instalatiile electrice, de joasa tensiune.

Am implementat si aplicam urmatoarele standarde de certificare ISO: – 9001:2008( Sistemul de management al calitatii); – 14001:2004 ( Sistemul de management de mediu); Suntem autorizati IGPR pentru proiectare – instalare sisteme de securitate, instalatori certificati LOXONE, MobotiX, Inels, NICE Romania, atestati KNX, AXIX, instalatori si integratori de solutii HIKVISION, ZIPATO, FIBARO, BTCINO! Suntem flexibili si mobili in functie de necesitatile si activitatea desfasurata de fiecare client. Apreciem orice sugestie si o asteptam pe adresa noastra de email office@optix.ro!

Ai in plan integrarea de soluții Smart Home in casa ta? Solicita mai multe detalii despre produsele si solutiile noastre de Casa Smart ☎ 0740 610273 sau 📧 office@optix.ro ! 👉 www.optix.ro/casa-inteligenta-loxone👉 Partener Silver LOXONE -> OptiX SECURITY SYSTEM SRL, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!