Comertul, Supravegherea video si Deep Learning

Comertul, Supravegherea video si Deep Learning

În comerțul cu amănuntul tradițional nu există instrumente inteligente pentru colectarea și vizualizarea exactă a datelor ca si in cel online, ceea ce duce la ingreunarea luarii unei decizii de business adecvata. Camerele de supraveghere cu functii inteligente deep learning  dezvoltate de Hikvision pentru comertul cu amănuntul, oferă o securitate CCTV cuprinzătoare pentru a proteja personalul și clienții și a ajuta la prevenirea pierderilor, oferind o colecție de date și o analiză pertinenta pentru creșterea valorii afacerii. Beneficiind de tehnologia Deep Learning, ai trei funcții inteligente pentru suportul departamentului de vânzare: numărătoarea de persoane pentru a urmări traficul și volumul clienților, cartografierea căldurii pentru a cunoaște popularitatea mărfurilor în zona comercială și detectare coadă pentru a monitoriza situația de așteptare la rand în timp real.

People Counting

Există o veche zicală în industria comerțului: “small profits but quick turnover”. Piciorul este un indicator al profitului cheie „KPI” – care poate contribui la această cifră de afaceri. În comparație cu comerțul electronic, magazinele tradiționale offline de vânzare cu amănuntul nu au capacitatea de a calcula cu exactitate fluxul clienților. Camerele de supraveghere cu functii inteligente Hikvision Dual-Lens oferă numărătoare precisă a clienților și generează tendințe privind fluxul clienților pentru a evalua performanța și inițiativele strategice.

Cu toate acestea, într-un scenariu real, umbrele sau alte obiecte pot provoca cu ușurință discrepanțe. Hikvision Dual-Lens Camera de numărare a persoanelor, echipată cu două camere și alimentată de un algoritm de deep learning, depășește cu ușurință astfel de interferențe pentru a furniza date de numărare a datelor extrem de precise. Un avantaj cheie al algoritmilor de învățare din interiorul camerelor de supraveghere prin intermediul algoritmilor de vizualizare este ca Deep Learning poate fi instruit și îmbunătățit continuu. Acest lucru înseamnă că, cu cât lucrează mai mult pentru dvs., cu atât devine mai inteligent. Dispunând de o viziune stereo binoculară, detectarea persoanelor 3D și tehnologii de filtrare în înălțime, camerele de supraveghere cu functii inteligente Dual-Lens People-Counting poate distinge cu exactitate ființele umane de obiecte non-umane în fundal. Prin urmare, aceste camere disting ființele umane de alte obiecte și mișcări în fundal.

Analizând datele privind fluxul clienților, managementul magazinului poate optimiza alocarea forței de muncă pentru a obține profituri mai mari și pentru a asigura un serviciu mai bun pentru clienți. Managerii magazinelor pot programa personal strategic pentru orele de vârf și în afara orelor de vârf. În plus, aceștia pot dezvolta, de asemenea, activități de marketing strategic pentru a atrage clienți prin analizarea datelor privind ratele de intrare (intrare / ieșire).

Heat Mapping

Când clienții intră în magazin, comercianții cu amănuntul sunt preocupați de ce produse sunt cei mai interesati. De aceea este important să obțineți ce traseu urmeaza și unde se opresc. Cu ajutorul camerei de supraveghere cu functie inteligenta  Heat Mapping Hikvision, comercianții cu amănuntul pot determina cantitatea de timp petrecută de cumpărători în anumite zone ale unui magazin, identificarea punctelor fierbinți și a zonelor moarte și măsurarea numărului de persoane care cumpără produse specifice,

Maparea căldurii este utilizată pentru a monitoriza și măsura mărimea traficului țintă într-o regiune. Este o reprezentare grafică a datelor reprezentate de culori și este de obicei folosită pentru a analiza timpii de vizitare și timpii de staționare ai clienților într-o anumită zonă. Funcția de căldură este adesea folosită în mall-uri, supermarket-uri, muzee etc. și poate găsi preferințele clienților în timp prin hărțile de căldură, oferind o perspectivă asupra modului de a plasa cel mai bine elementele și a proiecta aspectul magazinului.

Fiind un produs reprezentativ, camerele de supraveghere cu functii inteligente Hikvision, sunt echipate cu funcție de cartografiere a căldurii, capturează nu numai o imagine panoramică de înaltă definiție, ci și informații despre condițiile de căldură din diferite regiuni ale unui magazin. În zonele spațioase, mai puține camere înseamnă costuri reduse de instalare și de muncă.

Queue Detection

În industria comerțului cu amănuntul, timpul de așteptare este unul dintre cei mai importanți factori care afectează experiența clienților. Funcția de detectare a cozilor din camerele de supraveghere cu functii inteligente de la Hikvision poate ajuta distribuitorii să gestioneze liniile de control. Când prea mulți clienți stau la coadă, pot anunța conducerea să deschidă o nouă linie de plată.

 

Mai precis, camerele de detectare a randului de la Hikvision pot monitoriza situația de așteptare în timp real. Camerele de supraveghere numără numărul de persoane din fiecare coadă și apoi urmăresc timpul de așteptare al fiecărui client. Cand se constată că numărul de persoane aflate la coada  este prea mare sau durata medie de asteptare a clienților este prea lungă, o alarmă va fi declanșată. Conducerea magazinului va fi notificata sa deschida o noua casa, reducand astfel timpii de așteptare, îmbunătățind eficiența tranzacțiilor și a întregii experiențe de cumpărături.

Soluția  Hikvision Smart Retail este concepută pentru a ajuta comercianții cu amănuntul să aducă magazine offline într-o lume digitală. Permițe astfel colectarea de date pentru a sprijini managementul și operațiunile.

Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!  0740 610273 sau  office@optix.ro ! www.optix.ro

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!