Camere supraveghere profesionale

Camere supraveghere profesionale

Camere supraveghere profesionale IP si TurboHD pentru sisteme de securitate eficiente si fiabile!


Intr-o lume in continuă schimbare, zone largi de acoperit, o mie de detalii de capturat, facturi de plătit - ai nevoie de tehnologii avansate de supraveghere, care să îți protejeze bunurile și să îți mențină activitatea în condiții sigure și inteligente, zi și noapte.

Intelegem ce inseamna securitatea celor dragi, pentru parteneri și clienți sau pentru afacerea ta. Având în vedere aceste preocupări, implementam si oferim solutii si tehnologii de ultimă generație personalizate nevoilor tale.

Surprindeți imagini clare, în culori, chiar și în medii cu lumină redusă - Cu tehnologiile Hikvision DarkFighterX și ColorVu. Imaginile și materialele de pe sistemul dvs. de securitate pot pierde cu ușurință culorile și detaliile critice și pot obține zgomotul imaginii în lumina slabă. Hikvision oferă camere care văd clar în culori ceea ce alții pot vedea doar în alb și negru, datorită tehnologiilor sale inovatoare DarkFighterX și ColorVu.

Camere supraveghere cu Tehnologia DarkFighterX

Camere cu tehnologie DarkFighter, sunt dotate cu un senzor mai mare şi o diafragmă mai mare. Pe baza procesului folosit de ochii umani pentru a percepe culoarea şi luminozitatea, aceasta utilizează doi senzori — unul pentru imaginile IR, garantând luminozitate şi claritate, celălalt pentru lumina vizibilă, garantând o reproducere vie a culorilor. Aceste semnale sunt apoi combinate într-o SINGURĂ imagine STRĂLUCITOARE, COMPLET COLOR.

Rezultatul îl reprezintă tehnologia DarkFighterX, care permite o luminozitate fără egal şi culori vii, împreună cu imagini uimitor de clare şi de exacte în condiţii de luminozitate foarte scăzută.

Notă: Deşi deţine o sensibilitate extremă la lumină, DarkFighterX are totuşi nevoie de lumină ambientală, precum lumina lunii, pentru a funcţiona.

DarkFighterX se poate utiliza într-o gamă largă de scenarii de securitate, cum ar fi străzi, căi ferate, porturi, pieţe, fronturi de apă, parcuri şi păduri, şi în orice loc în care sunt necesare în permanenţă imagini color, de înaltă definiţie. 

Camere supraveghere cu Tehnologie ColorVU

Tehnologia ColorVu  oferă imagini video color 24/7, astfel încât personalul de securitate să poată proteja oamenii și proprietățile pe timp de noapte, cu aceeasi claritate ca și în timpul zilei.

Capacitatea puternică a tehnologiei ColorVu de a capta detalii în condiții de iluminare slabă rezultă din trei descoperiri specifice: 

  • Hardware de ultimă generație
  • Procesare de înaltă calitate a imaginii
  • Fiabilitate super-înaltă
 

Rezoluție până la 4K

Camerele ColorVu redau imagini color chiar și în medii slab iluminate, până la 0,0005 lux - aceasta fiind aceeași lumină din timpul unei nopți fără lună, doar cu stele. Capacitate incredibilă de a intensifica lumina ambientală minimă este obținută prin două caracteristici avansate: 

  • Deschidere largă a diafragmei: F1.0 – ajută la captarea a cât mai multă lumină pentru senzor
  • Senzor larg 1/1.2” – Maximizează utilizarea luminii disponibile
 

Zoom in culoarea reală

Camerele varifocale se pot adapta la mai multe scenarii prin schimbarea distanței focale a camerei, facilitând gestionarea imaginilor. Camerele varifocale Hikvision cu tehnologie  ColorVu sunt proiectate cu deschidere largă F1.0. Acest lucru înseamnă că indiferent dacă diafragma camerei se . mărește sau micșorează, luminozitatea imaginii va fi garantată.



Inteligența artificială întâlnește tehnologia ColorVu

Prin îmbinarea tehnologiei ColorVu cu AcuSense, reușim să obținem informații color, de înaltă calitate,  asupra persoanelor și autovehiculelor. Conectați la back-end-ul produselor Hikvision, utilizatorii se vor putea bucura de înregistrări video detaliate și căutări eficiente ale secvențelor.

Modelele echipate cu Live Guard pot descuraja infractorii prin avertizări vizuale și auditive la fața locului, în timp ce utilizatorul primește o notificare, chiar dacă se află la distanță. În acest mod pot reacționa imediat în fața unei intruziuni, luând măsurile necesare astfel încât să poată fi  prevenite pierderile. În același timp se poate emite o înregistrare a evenimentului ce poate fi utilizată ca probă post-eveniment. Mai mult, alarma audio poate fi personalizată în mai multe limbi pentru diferite scenarii. 



Clădirile rezidenţiale, fie acestea case urbane, locuinţe multi-familiale sau apartamente, au adesea mai multe zone cu lumină redusă care devin potenţial riscante şi dificil de traversat în întuneric, precum holuri, scări şi alte zone exterioare. Camerele ColorVu asigură supraveghere fără egal acolo unde se produc incidente sau accidente şi iluminează zonele pentru a reduce riscul şi a îmbunătăţi siguranţa locatarilor şi a vizitatorilor. O imagine de calitate superioară ameliorează identificarea suspecţilor atunci când este necesar, asigurând un mediu mai sigur pentru locuitori.

Utilizatorii pot monitoriza intrările şi ieșirile, precum şi zonele interioare şi exterioare cu iluminare slabă, unde au loc furturi sau alte infracţiuni, cum ar fi holuri şi alei întunecate, zone de ghenă şi platforme de încărcare. Bucuraţi-vă de o iluminare mai bună cu ajutorul camerelor color ColorVu, protejându-vă în acelaşi timp angajaţii, clienţii şi bunurile, ajutându-i să se simtă în siguranţă în jurul şi în interiorul proprietăţii dvs.

Parcările sunt dificil de protejat, din numeroase motive. Însă ColorVu utilizează o iluminare suplimentară complexă pentru a facilita securizarea zonelor de parcare; aceasta înseamnă că nu este nevoie de iluminat suplimentar pentru a capta imagini color de înaltă calitate. Lumina naturală ecologică a ColorVu nu afectează vederea unui şofer, spre deosebire de luminile supărătoare, intense sau decolorate. Toate aceste caracteristici reduc costurile şi asigură imagini de înaltă rezoluţie, detaliate, cum ar fi culoarea hainelor unei persoane sau culoarea unei mașini; totul este înregistrat pentru analiză criminalistică, atunci când este necesar.

Camere ColorVu amplasate strategic iluminează zonele cu lumină limitată, care prezintă risc de accidente sau alte incidente, cum ar fi alei, zone de joacă, intrări în toalete şi zone pentru exerciţii fizice. Iluminarea mai bună seara şi noaptea menţine sentimentul de siguranţă şi confort al membrilor comunităţii.

Tehnologia AcuSense

În comparație cu sistemele convenționale de alarmă bazate pe senzori, un sistem de supraveghere care utilizează camere de securitate are mai multe avantaje: capacitatea de a urmări evenimente în timp real, de a obține date cheie în jurul acelor evenimente și de a oferi dovezi solide și precise pentru aplicarea legii.

Adăugând o notă de inteligență camerelor video populare, dar și recorderelor video Hikvision, tehnologia AcuSense face din aceste produse alegerea perfectă pentru un sistem de securitate accesibil și inteligent!

TEHNOLOGIA ACUSENSE VINE CU FUNCȚII PUTERNICE

Alarmă precisă pentru om și vehicul

Vă puteți concentra pe alarmele declanșate de oameni și vehicule, în timp ce alarmele false declanșate de animale mici sau alte obiecte irelevante sunt mult reduse. Acum vă puteți bucura de această funcție inteligentă cu detectare VCA sau mișcare.

Avertisment audio și vizual

Metode de răspuns și de descurajare la fața locului, folosind avertizări audio-vizuale și personalizabile pentru a adăuga un alt strat de protecție. Funcția audio în două sensuri este acum disponibilă.

Căutați rapid țintele după tipologie

Clipurile video sunt sortate în funcție de categorii umane și vehicule, iar clasificarea obiectelor îmbunătățește considerabil eficiența căutării.

Indiferent dacă alegeți să vă securizați singuri casa sau să angajați un furnizor de servicii profesionale pentru a avea grijă de casa dvs., există două funcții pe care, cu siguranță, doriți să le aveți:

  • Notificări prompte pe Smartphone
    Verificați informațiile alarmei și vizualizați fluxul video în direct.
  • Lumină și sunet determinată de intrus
    Reacționați la evenimentele de intruziune cu o lumină intermitentă și sirenă personalzabilă.
 

Imagini stabile de înaltă definiție

Cu tehnologia 4K și Smooth Streaming. Rezoluția limitată poate cripta funcționalitatea de bază a sistemului dvs. de securitate, cu atât mai mult poate să împiedice acuratețea analizelor video avansate. Cu tehnologiile 4K și Smooth Streaming de la Hikvision, acestea nu vor mai reprezenta un blocaj pentru sistemul dvs.

Algoritmi de învăţare profundă
După cum îi sugerează şi numele, tehnologia AcuSense de la Hikvision asigură o detectare precisă la nivelul hardware-ului de securitate. Susţinută de algoritmi de învăţare profundă, această tehnologie distinge persoanele şi vehiculele de alte ţinte în mişcare.

Intruziune umană și auto
Puneți în evidență evenimentele care contează. Cele mai frecvente preocupări legate de protecţia perimetrului sunt încălcarea proprietăţii şi spargerile de vehicule. AcuSense vă ajută să vă concentrați pe aceste evenimente în două moduri: alarma se va declanșa doar atunci când are loc tipul de intruziune presetat.
 

APLICAŢII DE RECUNOAŞTERE FACIALĂ

Următorul nivel în materie de securitate şi tehnologia afacerilor

Recent, au fost dezvoltate tehnologii puternice noi precum învăţarea automată şi inteligenţa artificială, pentru a oferi un nivel de securitate complet nou. Soluţiile de captare şi înregistrare video de astăzi pot să înregistreze imagini faciale şi să le compare cu o precizie incredibilă. Iar Hikvision se află chiar aici, în linia întâi a acestui nou orizont captivant, pentru a ne proteja comunităţile, persoanele iubite şi bunurile.

Există multe moduri de a utiliza Recunoaşterea facială pentru a garanta siguranţa persoanelor pentru a îmbunătăţi operaţiile de afaceri, precum şi pentru a ne îmbunătăţi viaţa cotidiană cu servicii optimizate. Iată o scurtă incursiune în modul în care aceasta funcţionează şi modul în care o putem utiliza pentru a spori siguranţa lumii de fiecare dată când este necesar.

DOMENIUL JUDICIAR

Această tehnologie este utilă mai ales acolo unde identificarea suspecţilor este cea mai importantă, inclusiv în clădiri guvernamentale şi diplomatice, zone de frontieră şi vamale, nodurile destinate deplasărilor precum aeroporturile şi porturile maritime, pentru a oferi numai câteva exemple. De asemenea, personalul din domeniul judiciar va găsi o modalitate mai eficientă de a ancheta incidentele cu recuperarea avansată a înregistrărilor, utilizând capacităţi de recunoaştere şi algoritmi de analiză a particularităţilor vehiculelor.

RAPOARTE DE TIMP ŞI DE PREZENŢĂ

Acum există o modalitate mai bună de a urmări prezenţa. Pe baza tehnologiei de recunoaştere facială, această metodă nouă este mai rapidă, mai sigură şi mai precisă. Datorită acestei tehnologii, angajaţii nu mai trebuie să îşi amintească să aibă asupra lor cardurile de identitate în permanenţă, iar profesorii nu vor mai avea nevoie să strige prezenţa fiecărui student în parte. Un instrument excepţional pentru Campusurile de învăţământ, Fabrici şi în cadrul Evenimentelor şi al Conferinţelor.
 

RECUNOAŞTERE VIP

Clienţii VIP loiali sunt extrem de valoroşi pentru entităţile comerciale, dar personalul de serviciu nu îi poate identifica imediat, întotdeauna. Cu toate acestea, camerele inteligente cu recunoaştere facială pot să ofere oportunităţi unice care nu erau disponibile anterior. Atunci când clienţii aleg să participe la programe VIP, promoţii de marketing sau alte stimulente, tehnologia de recunoaştere facială le va oferi retailerilor instrumente precise pentru identificarea VIP-urilor şi a clienţilor fideli, astfel încât personalul să poată oferi tipul de serviciu potrivit la momentul potrivit. Recunoaşterea facială de la Hikvision poate să creeze noi posibilităţi de optimizare a următorul dvs. program de marketing.
 

APLICAŢII DE ADMINISTRARE PENTRU IDENTIFICAREA VEHICULELOR

Îmbunătăţirea fluxului de trafic, administrarea traficului şi securitatea vehiculelor şi a locaţiilor

Capacitatea de identificare a vehiculelor poate oferi beneficii majore pentru autorităţi locale, companii şi o serie de alte organizaţii. De exemplu, devine posibilă îmbunătăţirea administrării intrărilor în şcoli, birouri şi fabrici sau implementarea strategiilor de taxare în zonele aglomerate din centrele oraşelor. Tehnologia de recunoaştere a vehiculelor susţine, de asemenea, o gamă largă de soluţii de administrare a traficului care permit deplasarea vehiculelor în zonele urbane aglomerate, îmbunătăţesc siguranţa rutieră şi accelerează intervenţiile în cazul incidentelor şi al infracţiunilor din traficul rutier. Începând de acum, această tehnologie se reflectă în principal în recunoaşterea plăcuţelor de înmatriculare şi în recunoaşterea caracteristicilor vehiculelor.

RECUNOAŞTEREA ÎN TIMP REAL A PLĂCUŢELOR CU NUMERELE DE ÎNMATRICULARE

Aplicaţia Hikvision ANPR preia imagini cu plăcuţele de înmatriculare ale unui vehicul în timp real, le compară sau le adaugă la o listă predefinită. După ce o plăcuţă cu număr de înmatriculare a fost recunoscută şi stocată, se execută acţiunea potrivită, cum ar fi deschiderea unei porţi, adăugarea unui cost sau generarea unei alerte.

RECUNOAŞTEREA VEHICULELOR

Funcţia Hikvision de recunoaştere a vehiculelor utilizează un algoritm de învăţare profundă pentru a distinge vehiculele mici de cele mari, cu capacitatea suplimentară de a detecta marca, modelul şi culoarea. Sistemul poate fi programat să caute, de exemplu, anomaliile precum maşinile care se deplasează pe benzile desemnate pentru autobuze sau vehiculele care se deplasează fără plăcuţe de înmatriculare.
 

Camere supraveghere termice 




Principiu de funcţionare: toate obiectele cu valori alte temperaturii peste valoarea zero absolut emit o cantitate de radiaţie. O cameră termică transforma radiaţiile IR în valori numerice şi le transformă în valori de temperatură printr-un algoritm – aceste camere se pot utiliza pentru depistarea febrei călătorilor, cumpărătorilor şi persoanelor care lucrează la birou. Prezintă o eficienţă ridicată (identificarea se face sub 1 secundă) precum şi siguranţă: nu necesită contactul fizic pentru a măsura temperatura.

Noile camere termice Hikvision includ algoritmi DeepinView precum şi senzori termici cu o sensibilitate ridicată şi o unitate de procesare grafică pentru a rula algoritmii de analiză a conţinutului video (VCA).

Un sistem complet include următoarele componente:

  • camera termică pentru identificarea persoanelor cu temperatură ridicată;
  • (opţional) unitatea blackbody pentru a creşte acurateţea măsurării temperaturii;
  • sursa de alimentare;
  • server pentru procesarea capturilor primite de la cameră (termice şi faciale);
  • hdd pentru stocare
  • monitor
  • suporţi pentru monitor, camera şi blackbody.

DAHUA oferă kit-uri cu următoarele specificaţii:

  • camera termică DH-TPC-BF3221-T
  • unitate Blackbody JQ-D70Z
  • sursa alimentare PFM320-EN-S
  • server IVSS7008-1I
  • HDD 6TB ST6000VX00
  • licenţa DHI-DSSPro-Base-License-1I
Pentru a înlătura alarmele false înainte de a se măsura temperatura corpului se realizează recunoaşterea facială şi mai apoi citirea temperaturii. Prin instalarea unui astfel de sistem se pot automatiza sistemele de control acces care permit liberă trecere a persoanelor cu temperatura corpului normală, doar a celor care se afla în baza de date etc. fără contact fizic.
  • O secundă pentru a detecta temperatura suprafeţei pielii unei persoane;
  • Detecţie mulţi-persoană simultan;
  • Măsurare fără contact pentru a evita contactul fizic;
  • Imediat alarmant pentru notificarea operatorilor;
  • Detectarea AI pentru a reduce alarmele false din alte surse de căldură

MOBOTIX: camere termale cu sistem radiometric, pentru o valoare adăugată măsurabilă.

Măsurătorile de radiații termale realizate pe întreaga zonă a imaginii declanșează evenimente dacă temperatura crește sau scade față de nivelul de declanșare setat (notificare eveniment, notificare IP, activare releu extern etc.)
 
Soluţia nu necesită server sau software suplimentar, este bazată pe camera termică MOBOTIX şi permite transmiterea de alertă vizuală şi/sau acustica în cazul în care în zona de detecţie apare o temperatură peste 37° Celsius.
  • Platformă hardware Mx6, codare H.264 și compatibilitate ONVIF
  • Radiometrie termică: senzor de imagine termală calibrat
  • Trei variante de câmp vizual: 45°, 25° sau 17°
  • Posibilitatea de adăugare a unui obiectiv zi/noapte
  • Înregistrare pe card MicroSD intern (4 GB standard)
  • Microfon și difuzor integrate
  • Senzorul MxActivity poate fi folosit și în întuneric total
  • Cameră termică PoE cu un consum maxim de energie de doar 8 wați


Optix Security System SRL este distribuitor şi instalator autorizat IGPR pentru produsele HIKVISION, MOBOTIX, DAHUA, AXIS, fiecare din aceşti producători de sisteme de securitate venind pe piaţa cu soluţii performante, însă datorită numărului mare de soluţii tehnice care pot fi implementate în funcţie de specificul fiecărei activităţi, este necesară ofertarea personalizată pentru fiecare client.

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!