Camere de supraveghere controlate de pe smartphone

Camere de supraveghere controlate de pe smartphone

De ce să mergi pe varianta de camere controlate de pe telefon.

1. Camere supraveghere cu vizualizare online de pe smartphone. Simplu, rapid și ușor!
Cu atâta parte a vieții noastre incluse în acest mic dispozitiv, majoritatea dintre noi îl avem cu noi oriunde mergem. Acest lucru face ca acesta să fie o modalitate extrem de convenabilă în a accesa și controla sistemul de securitate. Poţi verifica istoricul alarmei, arma și dezarma sistemul de oriunde te-ai afla.

2. Acces facil la sistemul de supraveghere video!
Funcţionarea cu streaming video pe smartphone este o caracteristică preferată de familiile și proprietarii de afaceri mici:
- Membrii familiei apreciază aspectele extra non-securitate legate de acest serviciu. Vizualizarea videoclipurilor live ale copiilor lor care sosesc acasă de la școala sau verificarea animalelor de companie lăsate singure. De asemenea, aceştia menţionează că atunci când călătoresc, capacitatea de a verifica lucrurile îi face să se simtă mult mai aproape de casă. 
- Proprietarii de afaceri mici folosesc acest serviciu pentru a monitoriza angajații şi pentru a garanta progresul muncii în timp ce sunt departe.
- Elimină alarmele false. Într-un eveniment de alarmă, puteţi să vă uitaţi rapid la fluxul video şi să evaluați cauza alarmei ! 

3. Control complet
Nu există nimic mai satisfăcător decât să ai controlul total asupra sistemelor de securitate şi de automatizare inteligente. Indiferent dacă eşti în vacanța sau acasă în pat, poţi arma și dezarma sistemul, controla iluminatul, încuietorile de la ușa, termostatul şi dispozitive electronice nesfârşite. Toate cu o atingere rapidă a unui buton!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!