Tehnologia Hikvision Darkfighter X

Tehnologia Hikvision Darkfighter X

Natura oferă inspirație pentru Tehnologia Hikvision #Darkfighter X

 

Un proprietar de afaceri ajunge la biroul său într-o dimineață si găseste o ușă deschisă, ferestrele sparte și proprietatea devastat. După ce a sunat la poliție, el analizează camerele de supraveghere: rezultatul doar imagini neclare ale unor forme indescifrabile ici și colo. Farurile unei mașini strălucesc peste scenă fara sa mai poti face nimic.

Scene ca acestea sunt foarte frecvente. Dintre toate crimele cunoscute, 70% se întâmplă noaptea, ascunse sub acoperirea întunericului. Pentru a reduce efectiv această statistică a criminalității, sistemele de supraveghere video trebuie să extindă și să sporească capabilitățile de supraveghere în întuneric, alertând proprietarul sau personalul de securitate înainte de producerea unui eveniment.

Omul are două tipuri de celule fotoreceptoare localizate la nivelul retinei. Denumite după forma lor de conuri sau bastonașe, aceste celule sunt responsabile pentru identificarea culorilor și vederea nocturnă. Aceste două tipuri de celule sensibile la lumină realizează independent funcții diferite pentru a capta lumea vizibilă din jurul nostru. Bastonasele răspund luminozității, în timp ce conurile captează și identifică culorile. Creierul îmbină informațiile într-o singură imagine.

Natura a făcut-o mai întâi, dar tehnologia emergentă merge mai departe. Tehnologia Seriei #DarkkighterX din seria Hikvision a fost dezvoltată din perspectiva modului în care oamenii văd. #Senzorii infraroșii din interiorul camerelor reflectă lumina infraroșie care este invizibilă pentru ochiul uman, dar foarte „luminată” de senzori – asemănător cu tijele din ochii noștri. În timp ce acești senzori IR transmit numai în alb-negru, senzorii de lumină vizibilă din cameră detectează și decodifică simultan culorile – cum ar fi conurile menționate mai sus. Ambii senzori stau în spatele unui singur obiectiv, la fel ca tijele și conurile din ochii noștri.

Tehnologia Hikvision #Darkfighter X – Camera combină cele două spectre de lumină pentru a crea imagini – luminozitatea senzorilor IR imbibați cu culoarea luminii slabe. Hikvision se referă la aceasta ca tehnologie bi-spectrală. Rezultatul? Darkfighter X oferă o luminozitate mai mare, o fidelitate de culoare mai bună, muchii mai clare și mai puține zgomote și neclarități.

Sistemele de supraveghere video trebuie să extindă și să sporească capabilitățile de supraveghere în întuneric pentru a reduce cantitatea covârșitoare de acte criminale pe timp de noapte. Aplicațiile pentru Tehnologia Hikvision #Darkfighter X și tehnologia sa avansată se extind pe scară largă – aplicațiile includ zonele predispuse la infractiuni ale orașelor după întuneric: trotuare și străzi, alei și centre comerciale. Zone turistice cum ar fi râuri, lacuri și plaje, păduri, piețe publice, monumente istorice și multe altele. Locațiile critice de infrastructură sunt adesea obiective principale pentru infractori și formează locații ideale pentru Darkfighter X, inclusiv porturi, centrale electrice și alte centrale electrice, căi ferate, aeroporturi și alte noduri de călătorie și granițe internaționale.

Camerele din seria X de la Darkfighter se extind asupra simțului umorului de vedere, imitând mai întâi ochiul uman – doi senzori distinctiv capturați și combinând luminozitatea și culorile – extinzând apoi această abilitate în medii extrem de scăzute de lumină. Tehnologia are ca rezultat imagini colorate, luminoase și exacte pe monitoarele de securitate, făcând ca videoclipul de supraveghere a timpului de noapte să apară aproape la fel de clar ca și videoclipul din timpul zilei.

Tehnologia Hikvision #Darkfighter X poate oferi imagini colorate și clare până la cele mai scăzute niveluri de lumină – de fapt, până la 0,001 lux în funcție de companie. Camerele video suportă codecul H.265 + inteligent, care ajută foarte mult la creșterea performanței de bandă și la cerințele de stocare a datelor mai mici. Și acum, algoritmul Deep Learning îmbunătățește semnificativ acuratețea funcțiilor inteligente, cum ar fi detectarea intruziunilor, detecția traversării liniei, detectarea corpului uman și urmărirea automată etc.

 0740 610273 sau  office@optix.ro ! www.optix.ro  Furnizor sisteme #securitate profesionale -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

Sisteme #alarma, camere #supraveghere profesionale, #automatizari, protectie #perimetrala#bariere parcari, solutiii supraveghere stradala, #LPR, control acces, #retele structurate, #instalatiielectrice inteligente pentru spatii comerciale si rezidentiale!

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!