De ce clientii nostri prefera sistemele de securitate controlate de pe smartphone?

De ce clientii nostri prefera sistemele de securitate controlate de pe smartphone?

1. Simplu, rapid și ușor!

Cu atata parte a vieții noastre incluse in acest mic dispozitiv, majoritatea dintre noi il avem cu noi oriunde mergem. Acest lucru face ca acesta să fie o modalitate extrem de convenabilă in a accesa și controla sistemul de securitate. Poti verifica istoricul alarmei, arma și dezarma sistemul de oriunde te-ai afla.

2. Acces facil la sistemul de supraveghere video!

Functionarea cu streaming video de tip smartphone pare a fi o caracteristica preferata de familiile și proprietarii de afaceri mici, din două motive foarte diferite:

- Membrii familiei apreciază aspectele extra non-securitate legate de acest serviciu, cum ar fi vizualizarea videoclipurilor live ale copiilor lor care sosesc acasă de la școala sau verificarea animalelor de companie lasate singure. De asemenea, acestia menționeaza ca atunci cand calatoresc, capacitatea de a verifica lucrurile ii face sa se simta mult mai aproape de casa. 

- Proprietarii de afaceri mici folosesc acest serviciu pentru a monitoriza angajații si pentru a garanta progresul muncii în timp ce sunt departe.

Cel mai mare avantaj al accesului la sistemul de supraveghere video instant prin telefonul smartphone, este acela ca aproape complet elimina alarmele false. Intr-un eveniment de alarma, puteti sa va uitati rapid la fluxul video si sa evaluați cauza alarmei !

3.Control complet

Nu exista nimic mai satisfacator decat sa ai controlul total asupra sistemelor de securitate si de automatizare inteligente din casa ta. Indiferent daca esti in vacanța sau acasa în pat, poti arma și dezarma sistemul, controla iluminatul (în interior și în exterior), incuietorile de la ușa, termostatul si dispozitive electronice nesfarșite - toate cu o atingere rapidă a unui buton.

Visit us! 

Cum devii mai putin atractiv pentru Hoti!

5 Metode prin care Casa ta va deveni mai putin atractiva pentru Hoti!

1. Incearca să-ti cunoști vecinii

Dezvoltarea unei relații cu vecinii înseamnă să va familiarizați cu fețele lor, sa le cunoasteti numele și masinile lor. Cu cat veti interacționa cu ei mai mult, cu atât este mai probabil să observe când ceva este in neregula cu casa ta.

2. Ascunde faptul că esti plecat

Lăsați o lumina in casa sau pe terasa, parcare aprinse. Dacă este iarnă, asigurați-vă că cineva va avea grija sa curete de zapada trotuarul sau aleea.

3. Să fie lumină!

Din mai multe motive, spărgătorii vor sta departe de o casă bine luminată. Luați în considerare instalarea unui timer care sa aprinda din cand in cand luminile.

4. Verificați de doua ori incuietorile

Asigurați-vă că ferestrele și ușile sunt blocate în mod corespunzător. Întotdeauna închideți jaluzele și perdele atunci când nu sunteți acasă sau noaptea. În cazul în care hoții nu pot vedea în casa ta, nu pot inventaria lucrurile de valoare.

5. Luați în considerare un sistem de alarmă

Chiar dacă un sistem de alarmă vine cu un cost, linistea casei tale nu are pret. Toti cei vizitati de hoti va pot confirma!

TIPS BONUS:

- Planteaza tufe spinoase sub ferestre ca un factor de descurajare. 

- Utilizați aplicatii de urmarire a computerelor din casa: Find my Mac , Find my Iphone, etc! Chiar dacă cineva fură din casa ta, dacă aveți programul instalat pe computerele dvs. și computerul este furat, nu deconectați automat Dropbox fără a verifica ultimele adrese IP cunoscute la accesarea contului.

- Nu deschideti sau răspundeti la ușă, dacă nu știti cine este.

- Rugati un vecin sa va ridice posta cand sunteti plecati mai mult timp.

- Niciodată nu strică un semn "Feriți-vă de câine". În timp ce vecinii apropiați și prietenii vor ști ca acest semn este fals, intrusii se vor gândi de două ori sau chiar vor ocolii casa ta, dacă există șansa ca un câine sa fie acolo.

Suport clienti 09 - 17

0740 610273 office@optix.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!